Švihov otevře brány hudebním fandům, pokračují zde Hrady.cz

Vydáno 22.07.2011 | autor: redakce

Již dnes se rozběhne další ze šňůry festivalů Hrady.cz, tentokrát na hradě Švihov. I přes nepřízeň počasí se návštěvníci mohou těšit na vystoupení svých oblíbených interpretů jako Tata Bojs, Kryštof, Vypsaná fixa a další.

Švihov otevře brány hudebním fandům, pokračují zde Hrady.cz Švihov otevře brány hudebním fandům, pokračují zde Hrady.cz


tata_bojs_13_20110709_1573883201
Festival Hrady CZ, který zahrnuje České hrady.CZ a Moravské hrady.CZ, navštívilo v minulém roce 42 tisíc lidí, čímž se zapsal mezi největší kulturní akce v zemi vůbec.

Příznivci festivalu, který letos za navštívilo již více než deset tisíc návštěvníků, mohou v Čechách téměř dvacítku předních českých hudebních interpretů zastihnout ještě na Kunětické hoře a Bezdězu. Poté se v srpnu hudební turné přesune na Moravu, kde se vždy během dvou dnů představí v Hradci nad Moravicí, Bouzově a vůbec poprvé ve Valticích v malebném kraji jižní Moravy.

Na Švihově dnes vystoupí například Tata Bojs nebo Tomáš Klus, zítra se návštěvníci můžou těšit na Wohnout, Kryštof, Support Lesbiens, Divokýho Billa a mnoho dalších.  

Fanoušci mohou letos festival Hrady.cz navštívit ještě v těchto termínech a na těchto místech: Kunětická hora na Pardubicku 29.-30.7., Bezděz v Libereckém kraji 5.-6.8., Hradec nad Moravicí u Opavy 12.-13.8., Bouzov na Olomoucku 19.-20.8. a Valtice na jižní Moravě 26.-27.8. 

 zdroj: TZ, foto: Tomáš Jeřábek
zavřít