Jan Budař: DIY interview aneb udělej si rozhovor

Vydáno 25.07.2011 | autor: redakce

Volba udělat DIY interview padla tentokrát na herce a muzikanta Jana Budaře, který s kapelou Eliščin band právě obráží letní festivaly. Fanoušci se ho tak mohou zeptat na cokoliv včetně jeho herecké a hudební kariéry.

Jan Budař: DIY interview aneb udělej si rozhovor Jan Budař: DIY interview aneb udělej si rozhovor

budar
Jan Budař
na sebe upozornil především hlavní rolí ve filmu Nuda v Brně, kde si zahrál opožděného chlapce Standu. Od té doby se mu filmové nabídky jen hrnuly a tak exceloval i v řadě dalších filmů jako Vratné lahve, Václav, Duše jako kaviár nebo Lidice. Naposledy se objevil ve snímku Czech Made Man.

Jan Budař se ale nevěnuje jen herectví, autorsky se podílel na vzniku filmu Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště, kde si i sám zahrál po boku dalšího herce/muzikanta Richarda Krajča.

Již několik let navíc funguje jako právoplatný člen kapely Eliščin band, kde hraje na klavír a zpívá. Je také autorem hudby a textů. Kapelu je možné přes léto vidět na několika festivalech a městských slavnostech, kde přestavuje album Proměny. Nedávno skupina vystoupila také na ČEZ Energy Festu, pro jehož kompilaci poskytla exkluzivně zbrusu novou píseň Once I Had a Baby, kterou si můžete poslechnout ZDE.

Pokud je tu něco, co jste o Janu Budařovi chtěli vědět, ale báli jste se zeptat, nyní máte příležitost. Dotazy zasílejte do středy 27. července na adresu redakce@ireport.cz s heslem Budař. Na ty nejlepší odpoví Jan Budař osobně. 



text: map, foto: archiv
zavřít