Manic Street Preachers oslaví 21 let od prvního singlu bestofkou

Vydáno 26.07.2011 | autor: redakce

Manic Street Preachers chtějí oslavit své 21. výročí vydáním další kompilace singlů napříč jejich všemi deseti řadovými alby. Půjde již o jejich druhou bestofku. Loni v listopadu hovořila kapela o rychlém následovníkovi zatím posledního alba Postcards From A Young Man. Ta měla vyjít během roku 2011, teď je ticho po pěšině.

Manic Street Preachers oslaví 21 let od prvního singlu bestofkou Manic Street Preachers oslaví 21 let od prvního singlu bestofkou

manic_street_preachersManic Street Preachers vydají v říjnu tohoto roku už druhou kompilaci jejich největších hitů, která bude celkem čítat na 38 skladeb. První místo v seznamu písní druhé bestofky National Treasures – The Complete Singles obsadí historicky první singl kapely Motown Junk, který vydali v roce 1990 u Heavenly Recordings. Jeho reedice proběhla v květnu tohoto roku. 

Mezi všemi deseti alby, ze kterých Velšané vybírali, nechyběla ani loňská deska Postcards From A Young Man, ze které určitě neopomenou (It's Not War) Just the End of Love a Some Kind of Nothingness. Překvapením bude zbrusu nový, zatím nepojmenovaný, singl. 

Kromě chystané kompilace by se kapela měla momentálně soustředit také na své jedenácté řadové album, jenž by se mělo jmenovat '70 Songs Of Hatred And Failure'. Basák Nicky Wire se nechal loni v listopadu slyšet, že by album mělo vyjít do konce roku 2011. V současné době však kapela o další řadovce nemluví, takže konkrétní datum vydání je zatím ve hvězdách.



Text: kofo


manic-street-preachers_hp 

 

 

zavřít