Robyn spáchala cover Every Teardrop Is A Waterfall od Coldplay

Vydáno 26.07.2011 | autor: redakce

Robyn se včera zúčastnila pořadu Live Lounge, který pravidelně pořádá britské rádio BBC Radio 1. Během něj vybraní interpreti zahrají živě pro zmíněnou stanici a její posluchače své písně a obvykle jej zpestří i vybraným coverem. Švédská zpěvačka si vybrala poslední singl Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall.

Robyn spáchala cover Every Teardrop Is A Waterfall od Coldplay Robyn spáchala cover Every Teardrop Is A Waterfall od Coldplay

robynŠvédská zpěvačka včera v rámci  BBC Radio 1 Live Lounge zazpívala cover posledního singlu Every Teardrop Is A Waterfall od Coldplay. Ve své verzi upravila původní silné kytarové prvky na pro ni signifikantními tóny kláves piana. Sami rozhodněte, jestli její cover předčí originál.

Zpěvačka v současnosti koncertuje po Severní Americe s Katy Perry a Marina And The Diamonds v rámci jejich společného turné.

Coldplay vydali zmíněný singl minulý měsíc. Zároveň také oznámili, že práce na jejich pátém studiovém albu jsou již u konce. Deska by se pravděpodobně měla jmenovat Mylo Xyloto. Tento název však stále není potvrzen samotnou kapelou.

 

Text: kofo
zavřít