CHAMELEON PARTY V CELNICI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

21. května se pražský klub Celnice změní k nepoznání díky designerovi Martinu Kermesovi a vypukne zde multimediální CHAMELEON PARTY, jejímž headlinerem bude španělský Dj KIKO NAVARRO.

CHAMELEON PARTY V CELNICI CHAMELEON PARTY V CELNICI

Agentura BRAND ALIVE s potěšením oznamuje vítěze soutěže designérů a uvedení premiérové CHAMELEON PARTY - STEP AHEAD.

Na jednu jedinou noc se design interiéru restaurace a Music Clubu Celnice kompletně přemění od stropu až k podlaze. O metamorfózu tohoto předního pražského klubu se postará vítěz soutěže designérů MARTIN KERMES (hlavní cena festivalu nových filmových postupů v Barceloně, čestné uznání Transmediale Berlin). Tento všestraný umělec v sobotu 21. května 2005 se svým týmem přemění Celnici v interaktivní multimediální prostor, který pro sebe nazval - Chytrá zrcadla.



Jako vrchol noci vystoupí mezinárodní DJská hvězda KIKO NAVARRO a to spolu s dalšími headlinery klubu Pacha, kteří se na dvou tanečních parketech s oddělenými zvukovými systémy potkají s dnes již legendárními DJi a hudebníky z pražského Roxydustu.

STEP AHEAD
Přední mladí interiéroví návrháři a vybraní výtvarníci byli vyzváni k účasti v soutěžním tendru na jednorázovou změnu interiéru pražského restaurant-klubu Celnice. Na základě zadaného tématu – “Step Ahead” vybral zadavatel ten nejzdařilejší a zároveň z praktického hlediska nejrealističtější výtvarný návrh.
Vítěz Martin Kermes (www.kermes.cz) si kromě publicity odnáší i peněžitou cenu a vy máte možnost přenést se do jeho překvapivého světa Chytrých zrdcadel na první Chameleon Party 21. května.

PACHA versus ROXYDUST
Na “Pacha stagi” vystoupí mezinárodní DJská hvězda, resident světově proslulého klubu Pacha Mallorca - KIKO NAVARRO. Podpoří ho DJ BRIAN a DJ MARIO. Na “Roxydust stagi” jim budou přátelsky kontrovat dnes již legendární pražské talenty a autoři slavných Shake parties - Roxydustoví DJs LOUTKA, FORMI a MUCHO.

LIVE FASHION, HAIR, AND MAKE-UP DESIGN
Stylem jedinečná módní návrhářka Kateřina Hubálková se svojí uměleckou značkou KOKSO “na živo” a přítomným modelkám “na tělo” přímo na party vytvoří a naaranžuje originální a s tématem Step Ahead spjaté modely, které svými progresivními kadeřnickými kreacemi doplní zkušený vlasový ilusionista – KUBA HÁJEK se svým salonem AQUATTRO a exkluzivními produkty značky TIGI a BEDHEAD. O make up se postará vizážistka HANKA ŠURKALOVÁ.

VIP
Omezený počet exkluzivních VIP vstupenek zajistí jejich držitelům přístup do separátního VIP prostoru s drinky zdarma.

Premiérová Chameleon Party - Step Ahead
Sobota 21.05.05
21:00 – 05:00
Celnice Music Club, Nám Republiky
Vstup od 18 let



KIKO NAVARRO - BIOGRAFIE

Španělská DJská hvězda Kiko Navarro vládne gramofonům již od roku 1990, kdy se také stává residentem klubu Luna na ostrově Mallorca. Během několika let tento simpatický jižan rozvinul svůj talent a dnes je nejen skvělým „poslem tance“, ale i uznávaným hudebním producentem a remixerem.

Posledních 7 let Kiko Navarro působí jako residentní DJ v klubu Pacha Palma de Mallorca, kde mimo jiné produkoval i sérii letních party Session de Luxe, na nichž vystupovali jeho hosté a přátelé - hvězdy jako Eric Morillo, Boris Dlugosh, Sandy Rivera, Dj Pippi a mnoho dalších. Poté co spolu s Danielem Kleinem v roce 2000 založili své vlastní hudební vydavatelsví Flamingo Discos vydal Navarro přes tucet svých vlastních titulů a přibližně stejný počet remixů. Jeho remixy nalezneme i u jiných vydavatelství, jakými jsou Shaboom, Chez, King Street nebo Stereo Productions.

V září roku 2001 Kiko získal obrovský ohlas na svou první CD kompilaci The Latin Sound of Pacha, která vznikla ve spolupráci s Angličanem Tomy Boyem a Pacha Group a v roce 2004 spolu s Vallz Lopez, Neneh Cherry & Andy B spolumixoval trojCD Renaissance Presents Pacha. Obě tyto kompilace prolétly vsětovou distribucí a následovala je turné po USA, Evropě i Asii.

Ve svých DJských vystoupeních se Kiko hudebně zaměřuje na chytré kombinování čerstvých novinek z New Yorku, Chicaga, Londýna apod. s “old school” taneční klasikou. Jeho sety zahrnují deep house, garage, underground, latin, afro, disco, pokaždé se však snaží nalézt to kvalitní a pohodové z každého stylu a nikdy nezapomíná na to nejdůležitější - že lidé nikdy nesmí přestat tančit.



www.livexperience.info
zavřít