Chocolate Jesus mají druhé album NaHraní, v září jim bude deset let

Vydáno 06.08.2011 | autor: redakce

Chrudimská kapela Chocolate Jesus natočila své nové album NaHraní už na konci minulého roku. Desku se jim však podařilo oficiálně vydat až teď v létě. V září tohoto roku oslaví už deset let od svého prvního koncertu v Chrudimi.

Chocolate Jesus mají druhé album NaHraní, v září jim bude deset let Chocolate Jesus mají druhé album NaHraní, v září jim bude deset let

chocolate_jesusPřestože novou desku Chocolate Jesus nahráli už na konci loňského roku, NaHraní se podařilo oficiálně vydat až teď v létě. Kapela Chocolate Jesus není na hudební scéně žádným nováčkem. 1. září 2011 oslaví už deset let od uskutečnění prvního koncertu v rodné Chrudimi. Natočila jedno studiová album Různá chemie a tři EP Slaná káva, Sound a Biograf. Kapela je v klubovém prostředí dobře známá nejen jako hravá a energická kytarovka, ale především svým neotřelým přístupem, jemuž vévodí zpěvačka Kristýna Kudrnáčová.

 

Nové album NaHraní, jak už jeho název napovídá pokračuje v hravém duchu. Stylově nijak nezatížená kapela natočila rozmanité album, kde najdete rockové vypalovačky (píseň Bufík, Podzim), rozpustilé říkanky (Domeček, Piráti) i bluesové tesknění (Ruský blues) a další.

Chocolate Jesus momentálně hraje v pětičlenné sestavě: kytary – Mach a pOpEye, baskytara Aleš Doskočil, bicí Vojta Kudrnáč a zpěv Kristýna Kudrnáčová. Ta mimo jiné vystupuje i v orchestrální revue Blázinec, uváděné v pražském NODu, Horáčkově lyrikálu Kudykam,v pohybovém divadle Veselé skoky, v projektu Kašpárek v rohlíku či nejnověji i s kabaretní kapelou Myštet.

Text: TZ, kofo
zavřít