Festival Keltská noc startuje v Harrachově už zítra

Vydáno 10.08.2011 | autor: redakce

Již popáté se festival Keltská noc chystá do Harrachova. Město se stalo oficiálním partnerem festivalu s nejlepším výhledem a nejvyšší nadmořskou výškou v ČR. Letos bude festival zaměřen více na domácí scénu (například Tři sestry, Wohnout, Navigators, Vypsaná fiXa), přesto nebudou chybět hvězdy z Velké Británie, Slovenska a Polska.

Festival Keltská noc startuje v Harrachově už zítra Festival Keltská noc startuje v Harrachově už zítra

tri-sestry-gt2009Již ve čtvrtek 11. srpna proběhne večírek na uvítanou s místními kapelami. Stanové městečko přímo v prostorách areálu je zadarmo.

Hlavní pořadatel akce Pavel Martinek dodává: „Máme velkou radost, že si náš festival během čtyř ročníků tady v Harrachově vybudoval zájem místních obyvatel, potažmo radnice, a chtějí, aby se u nich konal i nadále.“

V pátek 12. srpna se v programu festivalu objeví: Vypsaná fiXa, Wohnout, Sto zvířat, Ferben Lehre (PL), N.V.Ú., Totální nasazení, Guitar Gangsters (UK), Sakmpararas (PL), Volant, Delindows (PL), Kohout plaší smrt a Deratizéři.

V sobotu zahraje V. Neckář a Bacily, Anna K., E!.E, Mňága a Žďorp, Záviš, Karpina (SK), Leniwiec (PL), Doctor P.P., Navigators, S.P.S., Benjaming Band, M.Z.H., Paragraf 219, De Bill Heads. O finále festivalu se v sobotu večer postará už tradičně skupina Tři sestry.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketstream, Eventim a Ticketportal. Cena permanentky na oba dny činí 500 korun (plus poplatky).

Text: TZ, kofo 

zavřít