Skyline míří na maďarský festival Sziget, zahrají v neděli

Vydáno 11.08.2011 | autor: redakce

Skyline nechybí toto léto na žádném pořádném festivalu. Jsou také jednou z hlavních kapel letošního ročníku Hrady.cz. Potkat je můžete na každé zastávce tohoto putovního festivalu. V pátek se na hlavní stagei Skyline představí Open Air Festivalu. O víkendu je pak čeká výlet za hranice. V neděli vystoupí na Szigetu, nejpopulárnějším festivalu v Maďarsku.

Skyline míří na maďarský festival Sziget, zahrají v neděli Skyline míří na maďarský festival Sziget, zahrají v neděli

skylineV neděli 14. srpna vystoupí Skyline na maďarském festivalu Sziget. Tento festival navštíví obvykle na 300 tisíc lidí. Patří bezpochyby mezi největší a programem nejzajímavější evropské festivaly. Letošní ročník opět láká na bezpočet skvělých jmen, především pak na Pulp, Manic Street Preachers, Judas Priest, Prince nebo The Prodigy. Skyline zahrají  v neděli ( tedy poslední festivalový den) na Europe Stage v 17:30.

Kapela vydala koncem loňského roku hodně povedené album Private Madness, Public Danger, ze kterého můžete znát songy jako Black Hole, Get Out a Hungover . Koncem září se chystají za oceán, 29. září zahrají v Chicagu, 1. října pak v New Yorku v rámci Czech Street Festivalu. Dalšími vystupujícími na této akci jsou například Please The Trees v čele s Václavem Havelkou, kteří v New Yorku loni odehráli společný koncert s Akron/Family a Warpaint.

  
Text: kofo 

zavřít