Coldplay: nová deska se jmenuje Mylo Xyloto a bude z kartonu

Vydáno 12.08.2011 | autor: PR

Coldplay konečně ukončili vlnu spekulací: nové album vyjde 24. října, ponese název Mylo Xyloto a bude k dostání i na vinylu.

Coldplay: nová deska se jmenuje Mylo Xyloto a bude z kartonu Coldplay: nová deska se jmenuje Mylo Xyloto a bude z kartonu

coldplay_2011_5Album vzniklo ve spolupráci s producentským týmem, jehož členy jsou Markus Dravs, Daniel Green, Rik Simpson a také Brian Eno. V podobné sestavě se natáčela také předchozí deska Viva La Vida..., jež se dostala na první místo národních hitparád v šestatřiceti zemích světa.

Mylo Xyloto vyjde v několika různých formátech. Kromě klasického CD a digitální verze si na své přijdou i příznivci dražších výpravných boxů. Deska bude k dostání jako 180gramový vinyl a v limitované podobě, tzv. Pop-Up verzi, která bude vedle CD obsahovat také vinyl, knihu graffiti designéra Davida A. Cartera a exkluzivní materiály jako fotografie, deník ze studia a další zajímavosti.

Přečtěte si recenzi nového EP od Coldplay.

Další zvláštností bude samotný obal. Polovina nákladu klasické CD verze bude navíc opatřena šedým kartonem s vyřezanými písmeny M a X.

Coldplay spolu s vydáním alba rovněž oznámili název příštího singlu. Skladba Paradise bude v prodeji od 12. září. Ve stejný den se dostane také do rádií.



zdroj: TZ, mp

zavřít