James Cole: Točím svoji nejtvrdší a nejšílenější desku, hostuje na ní Kato

Vydáno 15.08.2011 | autor: redakce

James Cole (SuperCrooo) je právě ve studiu, kde připravuje další sólovku, a zároveň pracuje na albu kapely Empire, ve které je zainteresovaný i Yarda Helešic.

James Cole: Točím svoji nejtvrdší a nejšílenější desku, hostuje na ní Kato James Cole: Točím svoji nejtvrdší a nejšílenější desku, hostuje na ní Kato

james cole_newNa blogu vydavatelství Bigg Boss se James Cole o svém novém projektu rozepsal následovně: „Mám již hotových několik věcí a vím pouze to, že jsem se odchýlil od původního záměru a že to je ten nejtvrdší a nejšílenější rap, co ze mě kdy vyšel. Jsem v atomové formě.

Nejsem však schopen dodržet pevný příběhový koncept, svazuje mě to a sere. Proto jsem se dostal do fáze rozvolnění a většího vlastního uspokojení. Album zní atomově, rapy trhají kusy betonu z chodníků
."

Muziku si James skládá sám, se zbytkem alba mu vypomáhá Mike Trafik z PSH. Mezi potvrzenými hosty je pouze Kato z Prago Union. Oba rappeři se sešli v jedné skladbě už v roce 2005, na albu HDP od Prago Union vypomohl James Cole ve skladbě VAR. Zatím nepojmenované CD je zacíleno na vánoční trh.

James Cole dále prozradil, že v plánu je i album kapely Empire. „Máme 11 nahraných věcí a blížíme se k fázi mixu. Současné složení je James Cole, Yarda Helešic, Bero Haruštiak a Jiří Stivín jr. Deska má postapokalyptickou temnou atmosféru, hutné riffy a synťáky. Pracovní název je Fallout Music. Okolnosti vydání jsou zatím ve hvězdách, nicméně se blížíme."

Chystá se i turné, na tom se James představí společně s LA4 a Mikem Trafikem



mp
zavřít