Dlouho a dobře hrající děcka J.A.R. se dotočí v Jazz Docku

Vydáno 16.08.2011 | autor: redakce

Funková formace J.A.R. se rozhodla k netradičnímu kroku, a tím je, že ve dnech 7. a 8. září se v příjemném prostředí pražského Jazz Docku odehraje dvojnásobná dotočná jejich nové desky s názvem Dlouhohrající děcka.

Dlouho a dobře hrající děcka J.A.R. se dotočí v Jazz Docku Dlouho a dobře hrající děcka J.A.R. se dotočí v Jazz Docku

jar_coverHudebníci se prý přizpůsobí intimnějšímu prostředí, které je pro ně přece jen trochu netradiční a nabídnou publiku nečekanou podobu zpěvu Dana Bárty, propracovaných aranží nových i starších skladeb a zralého, lety prověřeného projevu raperů Michaela V. a Oty Klempíře.


Zážitek jistě umocní přímý a těsný kontakt publika s hudebníky, na které si můžete doslova sáhnout. Takový dotek čarodějného saxofonu Franty Kopa prý spolehlivě zajistí úspěch u opačného pohlaví po celý rok. Dále se předpokládá, že spíše než tradiční koncert J.A.R. tentokrát nabídnou mejdan s mnoha exhibicemi.

Exkluzivitu obou večerů podtrhuje fakt, že na každý koncert je připraveno pouhých 170 vstupenek. Kapela oznamuje, že v září sice léto skončí, ale žhavý J.A.R.ní podzim teprve začne.

Vice informací k nové desce Dlouhohrající děcka naleznete ZDE


Poslechněte si rozhovor s Romanem Holým, Michaelem Viktoříkem a Otou Klempířem, který byl natočen k nové desce pro rozhlasový pořad Grundfunk na Radiu Wave. Součástí záznamu jsou i čtyři nové písničky J.A.R.



dm 

zavřít