Houseový talent Allesandro vystoupí na Mácháči, nahradí Dirty South

Vydáno 19.08.2011 | autor: redakce

Jedenáctý ročník LG Festivalu Mácháč proběhne už tento pátek a sobotu. Dirty South byl nucen se kvůli poranění sluchu z účasti na festivalu omluvit. Pořadatelé rychle našli důstojnou náhradu. Místo něj se v programu objeví nadějný devatenáctiletý Alesso, kterého lze tento rok vidět výhradně po boku Sebastiana Ingrossa ze Swedish House Mafia. Alesso se stejně jako Ingrossa objeví v pátečním programu.

 

Houseový talent Allesandro vystoupí na Mácháči, nahradí Dirty South Houseový talent Allesandro vystoupí na Mácháči, nahradí Dirty South

alessoPo nemilé zprávě, kdy se z festivalu omluvil Dirty South kvůli poranění sluchu, které si vyžadovalo zrušení několika aktuálních vystoupení, přichází pořadatelé s pozitivní zprávou. Jeho místo v line-upu zaplní mladý houseový talent Alesso ze Švédska, který vystupuje tento rok skoro výhradně po boku Sebastiana Ingrossa a spolupracuje s dalšími členy Swedish House Mafia. Teprve devatenáctiletý Alesso vtrhnul na scénu s hitem Nillionaire a má na kontě několik skvělých remixů (Save The World). Také Pete Tong v něm vidí další naději světové houseové scény. Přesně takovou, kterou byl AVICII před raketovým startem kariéry.

Letošní rok vystupoval na největších tanečních festivalech, jako např. Creamfields, Tomorrowland, Electric Daisy a další. Na festivalu Mácháč bude mít svou premiéru.

 

Na stránkách festivalu najdete aktuální line-up. Vstupenky na festival zakoupíte v síti Ticketpro. V pátek jsou v předprodeji i na místě za 1000 korun. Výhodné je koupit i vstupenku na sobotu, která je v předprodeji za 385 korun, tedy o cca 1/3 levnější než na místě.

 

Text: TZ, kofo 

zavřít