Vilém Čok oslaví padesátku, k narozeninám si nadělil Živou vodu

Vydáno 24.08.2011 | autor: redakce

Vilém Čok oslaví v Retro Music Hall sedmého září své 50. narozeniny. V ten večer zároveň pokřtí své nové album Živá voda, které nahrál společně se skupinou Bypass. Mezi gratulanty nebude chybět Bára Basiková, Kamil Střihavka a Michal Pavlíček.

Vilém Čok oslaví padesátku, k narozeninám si nadělil Živou vodu Vilém Čok oslaví padesátku, k narozeninám si nadělil Živou vodu

2250757_vilem_cok_beh_denik_clanek_soloUž sedmého září oslaví v pražské Retro Music Hall Vilém Čok své 50. narozeniny a protože bude zároveň křtít i nové album, je jasné, že půjde o velký mejdan. V průběhu večera zazní průřez nejen Živou vodou, ale návštěvníkovo ucho bude též pohlazeno legendárními hity typu Ó hory, Václavák, Rohypnolky a jinými laškovně rockovými fláky. Z tohoto důvodu jest nasnadě, že zážitek múzický jistě způsobí zastavení krvotoku návštěvníkova. Pročež se tento bude průběžně odebírat k zásobeným barům na další tekutoústní cvičení, zejména v oblasti srdcovo-jaterní.

Na koncertě se objeví i několik známých osobností české hudební scény, které v minulosti s Vilémem spolupracovali. Budou nejen přítomni, se zpěvákem také vystoupí. Budou mezi nimi Bára Basiková, Kamil Střihavka, Petr Kolář, Jagabab, Martin Pošta, Václav Noid Bárta a Michal Pavlíček.

Vstupenky můžete zakoupit v předprodejní síti Ticketstream za 175 korun. Ti, kteří si již zakoupili nové CD Živá voda, mohou využít přiloženého kuponu. Díky němu získají k zakoupené vstupence druhý vstup zdarma.

Text: TZ, kofo

zavřít