Fresh Film Fest nabídne Kapitána Demo nebo Le Pneumatiq zdarma

Vydáno 24.08.2011 | autor: redakce

Již dnes začíná osmý ročník mezinárodního filmového festivalu Fresh Film Fest. Od 24. - 28. srpna máte na výběr z více jak 120 mimořádných snímků. Letošní ročník si přichystal i bohatý hudební program, který bude zdarma. V Paláci Akropolis zahrají Fiordmoss, Vees, Le Pneumatiq, Kapitán Demo a DJs Robot, Voita, Ivan MpTrojan, Babe LN a Orea & Echodelic.

Fresh Film Fest nabídne Kapitána Demo nebo Le Pneumatiq zdarma Fresh Film Fest nabídne Kapitána Demo nebo Le Pneumatiq zdarma

le_pneumatiq_mailFresh Film Fest, jeden z nejrespektovanějších evropských festivalů zaměřených na celosvětovou debutovou a studentskou tvorbu, proběhne kromě Paláce Akropolis také kině Světozor, Kině 35 ve Francouzském institutu, v divadle Ponec. Doprovodný program se bude konat i v Polském institutu a na FAMU. Projekce zdarma nabídne Letní kino v Riegrových sadech.

Středa 24. srpna 2011

22.30 Fiordmoss /Malá scéna

Fiordmoss jsou zvláštní záležitostí, co nabízí zasněnou folkovou kulisu překrásným elektronickým aranžmá. Ve škatulkovém světě byste je přirovnali k všem těm slavným jménům triphopu, co jen pozastavili svět na vteřinu a dokázali spojit mechanickou elektroniku s líbezností tradičních nástrojů. Kouzlo zasněného přednesu, který vytváří toliko akustická kytara a pár syntetizérů, nadto umocňuje ještě tematicky spřízněná projekce, jež dotváří už tak komplexní zážitek vyvolaný pouze jedním malým mořským počinem těchto dvou studentů FaVU. - Libor Galia, Rock&Pop

0.00 DJ Robot /Malá scéna
Tradiční robotický koktejl namíchaný z hip hopu, funku a breaků, důvěrně známý návštěvníkům předchozích ročníků Fresh Film Festu. DJ Robot je jméno, které můžete mimo festivalovou arénu potkat na mnoha parties, sportovních akcích i vernisážích či módních přehlídkách. Devět let stačilo, aby se stal jedním z nejvyhledávanějších DJských jmen na našem trhu. Přijďte si sami poslechnout, čím se mu to povedlo.

Čtvrtek 25. srpna 2011

20.00 Vees /Velký sál
Vees nejsou žádná kopírka ani revival, ale nadějná autentická divoká kytarovka. Hodně dobří muzikanti, co vypadají, že ještě ani nevyšli střední školu, dokáží do publika vypustit impozantní dávku energie. Nenechte si ujít. Zanedlouho mají venku debutovou desku.

Pátek 26. srpna 2011

20.00 Le Pneumatiq /Velký sál
Trocha legrace takhle při pátku a zavzpomínání na začátek devadesátých let. Le Pneumatiq se s tím nemažou a pálí obrovskou díru do časoprostorového kontinua. Díky jejich zvuku si někteří budou připadat mladší a jiní, jako by se ještě nenarodili. Taneční party ve velkém. A předsudky stranou, koneckonců sami Le Pneumatiq říkají: „Předvádíme energickou show, která si nachází čím dál více příznivců, protože i přes hojné využívání postupů z taneční hudby zůstává u Le Pneumatiq zachována klasická struktura písničky“.

22.00 Pimprle Mix DJs Voita & guests
breakbeat & nu funk

Sobota 27. srpna 2011

20.00 Kapitán Demo /Velký sál
Kapitán Demo
, nejtlustší celebrita v Čechách, autor hitů jako Mám přítele, Nový prsa nebo Zoufalý manželky, vystupuje s djem, který si řiká Vodník Amen a doprovází ho i druhý MC Mataiotechnia. Masky, hip hop, tlustý lidi a tak.

22.00 DJ Ivan MpTrojan, DJ Babe LN /Malá scéna
Žánr: Down-tempo * Drum & Bass * Electronica Režie: Radio 1

Neděle 28. srpna 2011

22.30 SUNDAY DUBWISE: DJs Orea & Echodelic /Malá scéna
Sbohem a šáteček rozvlněný v rytmu dubu a dupstepu.

 Text: TZ, kofo

zavřít