Janet Jackson se nezúčastní koncertu na počest bratra Michaela

Vydáno 30.08.2011 | autor: redakce

Zpěvačka oznámila, že se nezúčastní plánovaného koncertu, který má být uskutečněn na počest jejího staršího bratra Michaela. Plánované datum akce se totiž kryje se soudním procesem s doktorem Murray, ten je obviněn ze smrti krále popu. Na vzpomínkovém koncertu měli vystoupit vedle Christiny Aguilery nebo Cee Lo Greena také KISS. Na naléhání fanoušků z celého světa však bylo vystoupení kapely zrušeno.

Janet Jackson se nezúčastní koncertu na počest bratra Michaela Janet Jackson se nezúčastní koncertu na počest bratra Michaela

janet-jacksonJanet Jackson ve strohém jednovětném prohlášení nekritizuje samotný koncert, jak činí její bratři Jermaine a Randy, ale uvádí za důvod nepřítomnosti soudní proces s doktorem Conradem Murray.

Její prohlášení bylo zveřejněno včera, tedy v den, kdy by její starší bratr Michael oslavil své 53. narozeniny.

Vzpomínkový koncert je naplánován na 8. října ve Wallesu. Zpěvákova matka Katherine a některé z jejích dětí přislíbili svou účast. 

Na koncertu vystoupí například Christina Aguilera, Smokey Robinson a Cee Lo Green. Plánované vystoupení KISS bylo nakonec na četné výzvy fanoušků zrušeno. Důvodem nesouhlasu byly výroky Gene Simmonse za poslední roky, kdy Michaela Jacksona často kritizoval.

Zahajovací projev k soudnímu procesu s  doktorem Conradem Murray je naplánován na 27. září. Doktor je obviněn z neúmyslného zabití, ve vězení může strávit až 4 roky. Sám Murray se necítí být vinen.
 

Text: kofo
 

 

zavřít