The Strokes léčí "manželskou krizi" psaním nového alba

Vydáno 30.08.2011 | autor: redakce

Vztahy uvnitř The Strokes byly od nahrávání jejich posledního alba Angles docela nahnuté. Teď se ale kapela vrhla na přípravy nového alba a to jí prý prospívá. Basák Nikolai Fraiture se dokonce nechal slyšet, že je to prý pro ně taková manželská terapie.

The Strokes léčí The Strokes léčí "manželskou krizi" psaním nového alba

the strokes_5Je známo, že v období nahrávání čtvrté desky Angles (které vydali v březnu tohoto roku), byly vztahy uvnitř The Strokes celkem napjaté. Prý se mezi sebou jednotliví členové ani navzájem nezdravili.

Čas strávený společnou přípravou nových věcí pro páté album bere kapela jako manželskou terapii. Tak se alespoň vyjádřil basák Nikolai Fraiture pro britský bulvární plátek Daily Star. Datum vydání nového alba zatím kapela neoznámila. 

The Strokes jsou momentálně na turné. Odehráli skvělý koncert v rámci skotského festivalu T In The Park, tento víkend byli hlavními hvězdami festivalů Leeds a Reading. Na posledním jmenovaném se k jejich sobotnímu vystoupení přidal frontman Pulp Jarvis Cocker, aby si s nimi střihnul cover od The Cars Just What I Needed



 Text: kofo


hpstrokes

 

zavřít