Sobotní závod Nike Run Prague zakončí afterparty s Tata Bojs a Skyline

Vydáno 31.08.2011 | autor: redakce

Již tuto sobotu se v centru Prahy uskuteční závod Nike Run Prague, který zakončí After Run Party ve Žlutých lázních. Vystoupí například Skyline, Tata Bojs a taneční skupina The Pastels. After Run Party startuje od 16:00, akcí bude provádět Tomáš Hanák. Vstup je zdarma.

Sobotní závod Nike Run Prague zakončí afterparty s Tata Bojs a Skyline Sobotní závod Nike Run Prague zakončí afterparty s Tata Bojs a Skyline

tb 2011_1Závod Nike Run Prague startuje ve Žlutých lázních, dál se poběží po Podolském nábřeží přes Mánes až k Národnímu divadlu. Trať dále povede na Václavské náměstí a potom zpátky do Žlutých lázní.

Desetikilometrového běhu Nike Run Prague se zúčastní také hráči pražské Sparty, basketbalisté z Nymburka, reprezentantky v beach volejbalu a triatlonista Jan Kubíček. Na trati potkáte také bikery Michala Prokopa a Janu Horákovou.

Celý běh bude doplněn celodenním doprovodným programem ve Žlutých lázních. Vystoupí zde například skupina Skyline, The Pastels, DJ Wich a DJ Robot, Eddie Stoilow. Celý večer uzavře koncert Tata Bojs. Programem bude provázet Tomáš Hanák. After Run Party začíná v 16.00 hodin, vstup na akci je zdarma. Časový harmonogram jednotlivých vystoupení najdete na oficiálních stránkách Nike Run Prague.



Text: TZ, kofo 

zavřít