Marilyn Manson o chystané desce: Zvlhne vám z ní vagína

Vydáno 01.09.2011 | autor: redakce

Osmá studiovka Marilyna Mansona vyjde letos na podzim. K její propagaci spojil Marilyn síly s hvězdou filmu Transformers a natočili šestiminutový klip plný násilí a dekadence.

Marilyn Manson o chystané desce: Zvlhne vám z ní vagína Marilyn Manson o chystané desce: Zvlhne vám z ní vagína

marilyn manson_topManson a herec Shia LaBeouf se potkali na koncertě The Kills a hned si padli do oka. Slovo dalo slovo a výsledkem je kontroverzní videoklip na pilotní singl Born Villain.

Režie se ujal právě Shia, který kromě hereckých rolí ve filmech jako Transformers, Oko dravce nebo Indiana Jones a Království křišťálové lebky uplatňuje svůj talent jako režisér klipů. Jeho služeb dřív využil například Kid Cudi (Maniac) a právě tohle video svedlo na první pohled nesourodou dvojici k sobě.

„Nesnažím se být rozloženou osobností, já jí skutečně jsem," tvrdí Marilyn Manson. Přečtěte si jeho životní příběh.

Co se týče samotné desky, tak mnoho informací zatím k dispozici není, předběžně platí, že má vyjít ještě letos na podzim. Basák Twiggy Ramirez ji označil za to nejlepší, co Manson zatím nahrál. A s propagací pomáhá i Mansonův otec Hugh Warner, který ji popsal docela svérázným způsobem: „Zvlhne vám z ní vagína. Co na to pak můžete říct? Když je vagína vlhká, je všechno v pohodě. To mi (Marilyn Manson) řekl, když jsem to poslouchal. Bylo to velmi tvrdý a hodně dobrý."

Poslední album vydal Manson v roce 2009 pod názvem The High End of Low.

mp

 


mansontop2
zavřít