CHAT S MICHALEM PAVLÍČKEM NA WEBU ČT

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

O unikátním DVD Best of Klobouček, ale nejen o něm, si můžete v rámci Chatu s osobností na stránkách České televize popovídat s Michalem Pavlíčkem. Kytarista, skladatel a mozek pořadu Na Kloboučku bude online 20.6. ve 14:00 hodin.

CHAT S MICHALEM PAVLÍČKEM NA WEBU ČT CHAT S MICHALEM PAVLÍČKEM NA WEBU ČT

Michal Pavlíček je jedním z hlavních tvůrců legendárního pořadu Na Kloboučku, jehož bezmála desetiletou existrenci nyní mapuje kompilační DVD, které vychází jako příloha červnového REPORTU (viz starší news). Odpovědí na své dotazy ohledně nového DVD i další Pavlíčkovy tvorby můžete získat během chatu, který vypukne v pondělí 20. června přesně ve 14:00 hodin na webu České televize.

Osamělým muzikálním hospodyňkám zároveň připomínáme, že v rámci promoaktivit, spojených s vydáním DVD Best of Klobouček, bude Michal Pavlíček v úterý 14.6. hostem kultovního pořadu Sama doma (ČT1, 12:30).

Soutěživým rockerům zase zcela jistě neunikne soutěž na teletextu ČT, případně na stránkách pořadu Jana Krause Uvolněte se, prosím. Mimochodem, na horkém gauči této talk show se Michal Pavlíček pohodlně usadí a uvolní již tento pátek, 10.6. (repríza ve středu 15.6., 40 minut po půlnoci)!



www.czech-tv.cz/chat/index.php
zavřít