Back To School s Horkýže Slíže, UDG, Sto zvířat a Polemic zdarma

Vydáno 08.09.2011 | autor: redakce

Výběr Horkýže Slíže, Sto zvířat, UDG a Polemic není náhodný. Back to School navazuje na předchozí projekty, kdy tři z tohoto kvarteta interpretů absolvovali turné t-music tour. Back to School začne 22. září v Plzni a skončí 11. října v Hradci Králové. Vstup je zdarma.

Back To School s Horkýže Slíže, UDG, Sto zvířat a Polemic zdarma Back To School s Horkýže Slíže, UDG, Sto zvířat a Polemic zdarma

horkyze_vidO popularitě party Horkýže Slíže svědčí její veleúspěšné jarní turné. Prakticky každý ze zhruba 25 koncertů byl vyprodaný – a šlo často o sály s kapacitou nad 1 500 návštěvníků. Ostatně videoklip k novince Na lehátku z letošní bestofky Slížů nazvané V dobrej viere se stal letním hitem YouTube a blíží se pomalu ale jistě 2 milionům zhlédnutí. Publikum Back to School se může těšit i na další hity jako Silný refrén, Malá Žužu nebo L.A.G. Song.

Ze Slovenska přijedou vysokoškoláky naladit na pozitivní notu také Polemic, kteří s úspěchem brázdí i česká festivalová pódia a kluby s rok starým albem Horúce časy. Na něm žánrově lavíruje i mimo svůj „rezidentní“ žánr ska, čemuž jim pomohl například rapper A.M.O. anebo právě KukoHorkýže Slíže.

Obdobným pojmem mezi domácími příznivci umírněného ska jsou Sto zvířat, nesoucí se na euforické vlně 25. výročí své veleúspěšné existence. Zejména posluchačky všech fakult v šesti univerzitních městech pak zahustí prostor před pódiem, na němž stanou zábavní UDG.

Mezi koncerty se mohou návštěvníci zabavit absolvováním virtuálního studia t-music Academy. Pro další nehudební zábavu si budou moci zajít do stanu s technickými expozicemi. K posezení budou lákat také stany s občerstvením.

Začátek akcí je plánovaný na 15:00 a ve třech městech 16:00. Místy konání turné jsou tradiční festivalové lokality nebo prostory v blízkosti kolejí a vysokých škol. Vstup je na všech šesti místech zdarma.

 

Termíny a místa:

22. 9. Plzeň - Plaza Open Air, od 16:00

27. 9. Olomouc - Korunní pevnůstka, od 15:00

29. 9. Brno - areál Riviéra, od 16:00

4. 10. Pardubice – areál kampusu, od 15:00

6. 10. Praha - Výstaviště Holešovice, od 16:00

11. 10. Hradec Králové - parkoviště Flošna, od 15:00



Text: TZ, kofo 

 

zavřít