ROZHOVOR S MICHAELEM BURIANEM K AKCI REHAB NIGHT

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

O zdravé hudbě, klubu P.M., nové noci REHAB NIGHT, ale i o klipu a nové desce, kterou v sobotu pokřtí, vypráví v exkluzivním rozhovoru DJ Michael Burian.

ROZHOVOR S MICHAELEM BURIANEM K AKCI REHAB NIGHT ROZHOVOR S MICHAELEM BURIANEM K AKCI REHAB NIGHT

Co Tě přimělo ke spolupráci s novou promotérskou skupinou "The Script Entertainment " a co Tě na nich zaujalo nejvíce?

Rád pracuji s někým novým, kdo má zajímavé nápady a profesionální přístup a to jsem u The Script určitě našel.

Na akci Rehab 18.6. budeš křtít Tvoje nové EP Praha. Řekni nám něco o Této desce. Kde jsi na ni vzal inspiraci a jak dlouho vznikala?

Na novém E.P. jsem pracoval asi rok, track Praha jsem produkoval společně s Luďkem Fürstem a na počátku to měl být remix pro jednu českou house klasiku. K vydání toho remixu bohužel nikdy nedošlo a tak jsem skladbu překopal a vznikl z ní track Praha. Další dvě sklaby na tomto novém E.P. vznikaly ve studiu za spolupráce Alexe Flatnera. Inspirací byla určitě Praha a podle toho jsem zvolil i název celého E.P.

Máš i nový videoklip. Co nám o něm můžes říct? Uvidí ho i návštěvníci Rehab-u?

Klip už je v rotaci hudební televize Óčko a návštěvníci Rehab-u ho určitě také uvidí. Vznikl ve spolupráci s režisérem Michalem Dvořákem, který už má bohaté zkušenosti s natáčením klipů. Dělal např. věci pro PSH, Oriona, atd...

Máš dojem, že pražská klubová scéna potřebovala podobné nové nápady, s kterými "The Script Entertainment " přichází?

No to určitě.Proto jsem také do té spolupráce šel. Vždycky, když něco dělám, tak se snažím přijít s něčím novým, stejně tak jako The Script.

Uvažuješ o případné další spolupráci s The Script Entertainment ", pokud Rehab splní tvoje představy?

Pokud vše klapne tak, jak si představuji, nevidím důvod dále nespolupracovat.

Jak se Ti líbí nově otevřené prostory klubu P.M.?

Ten prostor mi hodně připomíná Roxy, hlavně tím, že to bylo dříve také kino. Na rozdíl od Roxy je P.M. klub nově zrekonstruovaný a pojatý spíše v současném moderním stylu. To by ale neměl být problém, spíše naopak výhoda. To, jakou je možno v něm udělat atmosféru, uvidíme v sobotu na Rehab noci!

Co chceš vzkázat lidem, kteří se 18.6. na Rehab chystají?

Je tu nová klubová noc , nabízí něco jiného než všichni ostatní a myslím, že stojí za to Rehab vyzkoušet. Já jsem si připravil tříhodinový set a už se moc teším! Takže v sobotu v P.M. klubu naviděnou.



www.rehabnight.com
zavřít