PROMO DVD NA KLOBOUČKU POKRAČUJE

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Michal Pavlíček, srdce a mozek pořadu Na Kloboučku, bude spolu s Jardou Hudcem hostem nedělního pořadu GROOVE na rádiu Evropa 2 (od 22:00 hodin). V pondělí 20.6. ve 14:00 se Michal zúčastní chatu na webu České televize.

PROMO DVD NA KLOBOUČKU POKRAČUJE PROMO DVD NA KLOBOUČKU POKRAČUJE

Jak uvádí internetová stránka rozhlasového pořadu GROOVE:

"Michala Pavlíčka asi netřeba představovat. Kdo by neznal legendární Pražský Výběr, Stromboli nebo nějaký ten muzikál či velmi příjemný televizní pořad Na Kloboučku. Česká televize a magazín REPORT právě v těchto dnech vydávají unikátní DVD Michal Pavlíček & Friends / Best Of Klobouček 1995-2004. Ve dvouhodinovém dokumentu režiséra Jiřího Chlumského najdete to nejzajímavější z pořadu. Už 19.června nás Michal Pavlíček poctí návštěvou, abychom si právě o tomhle DVD a nejen něm, popovídali a samozřejmě si z něj i pár unikátů, které zazpívali Dan Bárta, Michael Kocáb, Kamil Střihavka, Lucie Bílá, Bára Basiková, Jan P. Muchow, David Koller, Bohouš Josef, Načeva, Viktor Dyk, Radek Pastrnák a další, zahrajeme."

Více informací najdete na www.evropa2.cz/index/cz/radionewslist/groove_vita_hosty.

Pořad GROOVE začíná s úderem 22. hodiny
a trvá až do půlnoci.
Na stránkách www.evropa2.cz je samozřejmě k dispozici i odkaz na internetové vysílání.

Hned v pondělí bude Michal Pavlíček odpovídat na všetečné dotazy fanoušků v rámci Chatu s osobností, který vypukne přesně ve 14:00 hodin na webu České televize:

www.czech-tv.cz/chat/index.php

Nastavte si budíky a uložte upomínky, 20.6. ve 2 hodiny odpoledne máte totiž jedinečnou možnost zjistit vše, co jste kdy chtěli o Pavlíčkovi vědět.
A není třeba bát se zeptat!

zavřít