Misfits: dvanáctileté čekání končí, vychází „ďábelské“ album

Vydáno 23.09.2011 | autor: redakce

Americká úderka The Misfits sešle zkraje října na hudební obchody „ďáblův déšť", na pulty totiž dorazí jejich nová studiovka The Devil's Rain.

Misfits: dvanáctileté čekání končí, vychází „ďábelské“ album Misfits: dvanáctileté čekání končí, vychází „ďábelské“ album

misfits_coverProdukci novinky si vzal na starost Ed Stasium, jenž se může pochlubit spoluprací s Ramones, Nirvanou, Motörhead nebo Biohazard.

Jde o nový materiál po dvanácti letech, The Misfits totiž vydali poslední studiovku Famous Monsters v roce 1999, na desce Project 1950 z roku 2003 pouze přezpívali rockové skladby z 50. a 60. let.

Jerry Only, zpěvák kapely a její zakládající člen, tvrdí, že nové album nebude vybočovat z konceptu The Misfits. Podle jeho slov se tedy fanoušci můžou těšit „na svět plný skřítků, vlkodlaků a nočních tvorů, kde jsou The Misfits králi".

Na The Devil's Rain se objeví šestnáct skladeb, album bude k dostání od 7. října. The Misfits se dali dohromady v roce 1977 a patří mezi hlavní představitele horror punku. Debutovali v roce 1982 deskou Walk Among Us .




Seznam skladeb:

1. The Devil's Rain
2. Vivid Red
3. Land of the Dead
4. The Black Hole
5. Twilight of the Dead
6. Curse of the Mummy's Hand
7. Cold in Hell
8. Unexplained
9. Dark Shadows
10. Father
11. Jack the Ripper
12. Monkey's Paw
13. Where Do They Go?
14. Sleepwalking
15. Ghost of Frankenstein
16. Death Ray



mp


jerry only_top
zavřít