Nickelback vydají v listopadu nové album, už v pondělí uslyšíte dva singly

Vydáno 24.09.2011 | autor: redakce

Kanadští Nickelback oznámili vydání nového alba Here And Now na 21. listopadu. Půjde již o sedmou řadovou nahrávku kapely. Už v pondělí Nickelback pustí do rádiového éteru dva nové singly z desky - When We Stand Together a Bottoms Up. Na rok 2012 pak kapela chystá světové turné.

Nickelback vydají v listopadu nové album, už v pondělí uslyšíte dva singly Nickelback vydají v listopadu nové album, už v pondělí uslyšíte dva singly

nickelbackNovinkové album produkovali a nahráli Nickelback ve studiu Mountain View Studios v kanadském Vancouveru. Here and Now je již sedmé studiové album skupiny, které následuje velmi úspěšné Dark Horse z roku 2008.  “Jsme čtyři lidé, kteří dělají muziku, tak jak to mají nejraději” říká frontman Nickelback Chad Kroeger a dodává,  „album jsme začali natáčet letos s jistou vizí. Všechno se nakonec skvěle povedlo a nemůžeme se dočkat, až fanoušci uslyší naše nové songy.“

Nickelback jsou jedna z nejúspěšnějších rockových skupin. Prodali po celém světě téměř 50 milionů alb. Od svého prvního hitu z roku 2001 How You Remind Me Nickelback bodovali v hitparádách s 18 sigly.

Dnes již klasické album Nickelback All The Right Reasons zajistilo skupině pevné místo v rockové historii. Strávilo v TOP 30 americké hitparády Billboard celkem neuvěřitelných 112 týdnů po sobě a prodalo se jej přes 11 miliónů kusů. All The Right Reasons získalo také American Music Award za Favorite Pop/Rock Album a skupina byla třikrát oceněna cenami Billboard Music Awards v roce 2006 a dvěma cenami Juno Awards v rodné Kanadě.

O tom, že kapela patří mezi vyhledávané koncertní akvizice svědčí více něž 2 milióny prodaných vstupenek na jejich vystoupení.

 

Text: TZ, kofo
zavřít