James Cole, LA4 a Mike Trafik už dnes startují společné turné

Vydáno 24.09.2011 | autor: redakce

Už dnes startuje na strahovské Sedmičce společné turné, které naplánovalo duo James Cole a La4, za zády s Mike Trafikem a k poslechu a prkennému tanci bude hrát Dj Wich, co se probudil ze zlého snu a bankomat ho zasypal bohatstvím a Orion, který má účet na poště, takže se nemusí bankomatem trápit, protože má neomezenou možnost výběru u přepážky.

James Cole, LA4 a Mike Trafik už dnes startují společné turné James Cole, LA4 a Mike Trafik už dnes startují společné turné

mike trafik_turneJiž tuto sobotu zahajují Mike Trafik, James Cole a LA4 svoje podzimní tour po českých a moravských klubech.

Na těchto koncertech představí své poslední projekty, Halucinace ze třetího patra Jamese Colea a Gyzmo  LA4. K turné připravil DJ Mike Trafik skladbu jménem Nadzemní, ke které se v současné době dodělává videoklip.

Přijdťe na nezapomenutelný mejdan už dnes večer do klubu 007 na Strahově, jako hosté vystoupí mimo jiné DJ Orion a DJ Wich.

Závěrem doplňme, že dnešní večer se ponese ve znamení nekompromisního dress code, což znamená, že tentokrát máte šanci pouze v officovém oblečení. Pánové opocení v onošeném, starším obleku. Dámy zánovní kostým, na hlavě drdol. Podávají se chlebíčky, tyčinky, arašídy, Becherovka atd.

Další informace na stránkách labelu Bigg Boss. Start ve 21:00.



Text: TZ, kofo
zavřít