Lady Gaga točí nové album. Kolik bude stát? Ani korunu!

Vydáno 25.09.2011 | autor: redakce

Přestože aktuální deska Born This Way vyšla teprve v květnu, Lady Gaga je už ve studiu a pracuje na své třetí studiovce.

Lady Gaga točí nové album. Kolik bude stát? Ani korunu! Lady Gaga točí nové album. Kolik bude stát? Ani korunu!

lady_g_top5Informaci potvrdila sama zpěvačka, když byla hostem americké rádiové show. Kromě nové desky je v plánu i světové turné. „Plánuju další tour, což mě asi teď nejvíc zaměstnává, protože mám spoustu nových nápadů a vím přesně, jak by to mělo vypadat," řekla Lady Gaga. Název ani datum vydání neprozradila.

Zpěvačka dále vymýšlí vizuální ztvárnění dalšího videoklipu, ale podle svých slov se cítí jako ryba ve vodě pouze na pódiu během koncertů.

Do diskuzí ohledně třetí desky se vložil i zpěvaččin manažer Troy Carter. Jeho záměrem je nabídnout nové album Lady Gaga zadarmo a distribuovat ho jinými médii, než jak tomu bylo doposud (např. skrze placené downloady nebo CD). Podle Cartera je současný systém prodeje a nabídky hudby neefektivní a zasahuje omezené spektrum trhu.

Dodejme, že Lady Gaga vydala zatím dvě studiovky, aktuální Born This Way je v prodeji od letošního května, naši recenzi si můžete přečíst zde.



mp
lady_g_top5
zavřít