Primal Scream vydají v listopadu živák, na příští rok plánují nové album

Vydáno 25.09.2011 | autor: redakce

Primal Scream vydali poslední řadové album Beautiful Future v roce 2008. Nyní plánují vydat živák z londýnského festivalu, kde hráli v roce 2008. Bude se jmenovat Black To Comm/Live At Royal Festival Hall London Meltdown a vyjde v listopadu. Frontman Bobby Gillespie prozradil, že kapela pracuje i na další studiové nahrávce, ta by měla vyjít snad příští rok.

Primal Scream vydají v listopadu živák, na příští rok plánují nové album Primal Scream vydají v listopadu živák, na příští rok plánují nové album

primal_screamBlack To Comm/Live At Royal Festival Hall London Meltdown je dvojalbem, které kapela nahrála během jejich koncertu v červnu 2008. Ten proběhl v rámci londýnského festivalu Meltdown.

 Půjde o první živák Primal Scream vydaný v Británii. Co se týče jiných částí světa, v roce 2003 vydali v Japonsku album Live In Japan.

Šestičlenná parta v čele s Bobby Gillespiem strávila tento rok především koncerty s jejich zlomovým albem Screamadelica, které vydali v roce 1991. Nevynechali ani Prahu, kde zahráli koncem srpna.

Kapela momentálně pracuje také na dalším řadovém albu a Gillespie se nechal slyšet, že by mohlo vyjít už příští rok. Zatím posledním albem Primal Scream je Beautiful Future z roku 2008.




Text: kofo

 

zavřít