Fergie si měla zazpívat s Debbie Harry z Blondie. Její sen nevyšel

Vydáno 03.10.2011 | autor: redakce

V červnu tohoto roku se měl v newyorském Central Parku odehrát výjimečný koncert Black Eyed Peas. Mělo totiž jít o charitativní vystoupení, během kterého se krom Fergie a zbytku kapely měla na pódiu objevit Debbie Harry z Blondie či zpěvačka Taylor Swift. Koncert byl pro nepříznivé počasí přeložen, uskutečnil se minulý pátek, hosté se však museli z časových důvodů omluvit.

Fergie si měla zazpívat s Debbie Harry z Blondie. Její sen nevyšel Fergie si měla zazpívat s Debbie Harry z Blondie. Její sen nevyšel

fergie

Na zmiňovaném koncertě pro město New York se mělo objevit několik hvězdných hostů. Náhradní termín koncertu se uskutečnil minulý pátek, hosté se však museli omluvit, jejich kalendáře už byly plné.

Fergie vyjádřila přes média velké zklamání nad tím, že se s nimi nemohla stát na jednom pódiu.

"Je to pro mě obrovské zklamání. Měla jsem si zazpívat s Debbie Harry, Taylor Swift a Carole King. Byl to můj sen, který se bohužel neuskutečnil."

Přestože se Fergie nesplnil její sen, i tak může být ráda, že se jim podařilo minulý pátek vydělat více jak 4 miliony dolarů pro Nadaci Robina Hooda. Tento nadační fond podporuje v městě New York organizace, které bojují proti chudobě.

 

Text: kofo 


fergie_hp

 

zavřít