ALANIS VYDÁVÁ JAGGED LITTLE PILL ACOUSTIC

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

ALANIS MORISSETTE vzpomíná na své nejlepší časy – před deseti letech vyšel její bestseller Jagged Little Pill, který se před nedávnem rozhodla nahrála akusticky. CD bude v prodeji od 25. července.

ALANIS VYDÁVÁ JAGGED LITTLE PILL ACOUSTIC ALANIS VYDÁVÁ JAGGED LITTLE PILL ACOUSTIC

Je to již deset let, kdy se na světové hudební scéně jako kometa zjevila kanadská rockerka Alanis Morissette se svým fantastickým albem Jagged Little Pill. Deska, jejíž celosvětový prodej přesáhl 30 milionů kusů, sice nebyla debutem této originální zpěvačky, skladatelky a textařky, ale rozhodně to byl počin, který jí katapultoval mezi největší hvězdy populární hudby.

Alanis se rozhodla toto výročí oslavit jak jinak než originálním způsobem: přizvala opět ke spolupráci producenta Glena Ballarda a ve studiu společně nahráli kompletní album Jagged Little Pill znovu ve výhradně akustických aranžích. Ještě více tak vynikla melodičnost skladeb, aniž by ztratily cokoliv ze své energie. U nás velmi populární Alanis, jejíž loňské řadové album So-Called Chaos dosáhlo na zlato, je tedy zpět s akustickým holdem jednomu z nejvýznamnějších alb 90. let.



www.alanis.com
zavřít