Očekávaná deska Korn už má obal i kompletní tracklist

Vydáno 10.10.2011 | autor: redakce

Na našem území velice populární formace Korn už brzy přijde s novou nahrávkou The Path of Totality. V pořadí desáté album této americké party vyjde 5. prosince a bude prý úplně jiné než předchozí tvorba skupiny.

Očekávaná deska Korn už má obal i kompletní tracklist Očekávaná deska Korn už má obal i kompletní tracklist

korn_pathoftotality_dc
„Nebude to jako deska Korn," předesílá tisková zpráva vydavatelství. „A nebude to ani jako jakákoliv deska, kterou kdy kdo slyšel. The Path of Totality je experimentální album, na kterém Korn přeřadili rychlost a prozkoumávají nové území."

Na The Path of Totality kapela kooperovala s nejlepšími dubstepovými a elektronickými producenty na světě jako jsou Skrillex, Excision, Datsik, Noisia, Kill the Noise, a 12th Planet. Výsledkem by tedy mělo být něco zcela nového, přesto vydavatelé slibují neporušené Korny.

„Titul The Path of Totality odkazuje na skutečnost, že abyste viděli naprosté zatmění slunce, musíte být na jednom přesném místě v jednu přesnou dobu,"
uvedl frontman kapely Jonathan Davis. „Takhle tohle album vzniklo. Myslím, že tak to cítí i všichni producenti. Něco takového se už nezopakuje."

Základní verze desky bude obsahovat jedenáct písní, speciální edice pak bude obohacena o bonusové tracky a DVD The Enounter s nezkráceným koncertem, který kapela odehrála uprostřed 270 metrů širokého kruhu v obilí v Bakersfieldu. Vydání alba doprovodí nový singl Narcissistic Cannibal kde společně s kapelou účinkuje elektronický hudení producent z L.A. Skrillex.

Tracklist očekávaného alba včetně s hosty je následující: Bleeding Out (feat. Feed Me), Chaos Lives in Everything (feat. Skrillex), Kill Mercy Within (feat. Noisia), My Wall (feat. Excision & Downlink), Narcissistic Cannibal (feat. Skrillex), Illuminati (feat. Excision & Downlink), Burn The Obedient (feat. Noisia), Sanctuary (feat. Downlink & J Devil), Let's Go (feat. Noisia), Get Up! (feat. Skrillex), Way Too Far (feat. 12th Planet, Flinch & Downlink), Fuels The Comedy (feat. Kill The Noise) (bonus), Tension (feat. Excision, Datsik & Downlink) (bonus).



ks
zavřít