Paramore dali k dispozici nový singl, v obchodech se neobjeví

Vydáno 12.10.2011 | autor: redakce

První ze tří singlů z připravovaného alba vypustili do světa američtí Paramore. Píseň se jmenuje Renegade a stala se prvním produktem tak zvaného Singles Clubu, v jehož rámci se fanoušci budou moci dostat k singlům oficiální cestou.

Paramore dali k dispozici nový singl, v obchodech se neobjeví Paramore dali k dispozici nový singl, v obchodech se neobjeví

paramore - main pub - lindsey byrnes male
Kapela, která právě ukončila své letní turné, během nějž se představila i českému publiku na festivalu Rock for People, vytvořila Singles Club, který fanouškům nabízí možnost koupit si v příštích třech měsících jednou měsíčně jeden nový track. Tím prvním je právě Renegade, následovat bude 7. listopadu skladba Hello Cold World a konečně na 5. prosince je naplánováno vydání singlu In the Mourning.

Všechny písničky budou k zakoupení pouze na oficiálním webu kapely, přes iTunes nebo v obchodech k dispozici vůbec nebudou.

Na svých stránkách Paramore také prozradili podrobnosti o nahrávání. „Už celé měsíce slibujeme, že ještě před koncem roku uvolníme posluchačům nějaké nové songy. Tak tedy, tady je to, co jsme konečně dokončili," uvádí členové kapely a dodávají: „Singles Club je cesta, jak výsledek naší práce předat přímo fanouškům."

Skupina zároveň promluvila o svých plánech na příští rok: „Opravdu bychom chtěli udělat něco speciálního pro naše fanoušky. Nejprve jim všem musíme poděkovat za uplynulé léto, bylo to fantastické. S tímto pocitem vkročíme do roku 2012, kdy bychom chtěli dokončit nové album."

ks


paramore_hp

 

zavřít