Dave Grohl zaskočil za bubeníka Cage The Elephant

Vydáno 13.10.2011 | autor: redakce

Kapela Cage The Elephant, která momentálně jede americké turné s Foo Fighters coby jejich předkapela, je momentálně bez bubeníka Jareda Championa. Ten byl odvezen do nemocnice poté, co mu v pondělí prasklo slepé střevo. Jakmile se o tom Dave Grohl dozveděl, nabídl se, že za něj zaskočí.

Dave Grohl zaskočil za bubeníka Cage The Elephant Dave Grohl zaskočil za bubeníka Cage The Elephant

grohl_clanek2Frontman Foo Fighters a bývalý člen Nirvany Dave Grohl je prostě dobrák. Kapela Cage The Elephant právě jede s Grohlovou kapelou americké turné coby jejich předkapela. Jejich bubeníkovi Jaredu Championovi ale v pondělí prasklo slepé střevo a musel být hospitalizován. Jakmile se o tom Dave Grohl dozveděl, nabídl se, že za něj zaskočí.

Kytarista Cage The Elephant Lincoln Parrish pověděl: “ Dave se někde dozvěděl co se stalo a zavolal našemu tour manažerovi. Zeptal se, jestli bychom s tím souhlasili a náš manažer řekl něco jako - hm, jasně!!!“

Na dotaz, jaké to bylo zahrát si s Grohlem, odpověděl: "Musel jsem se štípnout. Otočím se a za mnou hraje Dave Grohl na bicí. Bylo to úžasné, něco co se může stát jen jednou za život. Nikdo nemůže nahradit Jareda. Ale tohle je Dave kur*a Grohl! Když už máte být někým nahrazen, měl by to být ten nejlepší možný."



Text: kofo


grohl_top3
zavřít