TIESTO, FOO FIGHTERS A OASIS U SOUSEDŮ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Festivaly hranice neuznávají a letnímu cestování se meze nekladou. Díky kolegům z Ticketportalu Vás můžeme pozvat na Foo Fighters, Oasis, Underworld nebo DJ Tiesta, kteří vystoupí "co by kamenem dohodil", konkrétně na rakouských festivalech Greenroom a FreQuency.

TIESTO, FOO FIGHTERS A OASIS U SOUSEDŮ TIESTO, FOO FIGHTERS A OASIS U SOUSEDŮ

Heineken Greenroom

Po úspěšném vystoupení "World's Best DJ" Tiesto (tedy jakéhosi DJského mistra světa) v polovině února ve vídeňské Gasometrii zve Heineken Music všechny fanoušky elektronické hudby na další chuťovku. 14.srpna se ve Vídni opět koná legendární Greenroom, ovšem poprvé na novém místě: v přístavu Freudenau. Zlatým hřebem bude skupina Underworld a holandská trance-superstar Ferry Corsten. O perfektní vizuální provedení Heineken Greenroomu se postará i tentokrát proslulý VJ-team "Das Klangbild" z Linzu. A protože Heineken Greenroom zve jen to nejlepší z nejlepšího a všechny dobré věci bývají vždy tři, po Underworld a Ferry Corsten je přichystáno ještě jedno překvapení - prozradíme jen tolik, že připluje jedna loď...!

Více informací na www.heineken.at

FreQuency.at

Úctyhodný line-up odstartuje na dvou pódiích ve čtvrtek 18.srpna v 17:00. Jako zlatý hřeb večera vystoupí skupina Oasis. V pátek se začíná již od 12:40 a např. od 23:20 vystoupí Foo Fighters. V sobotu pak vše zakončí rebelové Die Toten Hosen a na Second Open Air Stage stejně neúprosní Asian Dub Foundation.

Více informací o třídenní smršti na Salzburgringu najdete na www.frequency.at

Vstupenky na obě akce jsou již v prodeji v síti Ticketportal, seznam prodejních míst je k nalezení na www.ticketportal.cz nebo www.ticketportal.sk 

 

zavřít