ČECHOMOR MÁ VLASTNÍ LOKOMOTIVU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Skupina ČECHOMOR na svoje nadcházející vystoupení přijede lokomotivou! Silný stroj, který společnost Šauer opatřila obřími názvy kapely, dopraví členy Čechomoru v sobotu 30.7. na jejich vystoupení na festivalu Benátská noc na Malé Skále.

ČECHOMOR MÁ VLASTNÍ LOKOMOTIVU ČECHOMOR MÁ VLASTNÍ LOKOMOTIVU

Na stejnojmenném nádraží pak skupina speciálně upravenou lokomotivu okolo 19.00 osobně pokřtí. Po slavnostním křtu zůstane lokomotiva odstavena na nádraží v Malé Skále až do neděle 31.7.

Svoji předpremiéru si čechomoří mašina prožije už 30.7., kdy bude tahat osobní vlaky Českých drah, které budou svážet návštěvníky festivalu. onkrétně můžete stroj zastihnout na trasách:
Liberec – Stará Paka (vlak číslo 5425), Stará Paka – Liberec (vlak číslo 5404), Turnov – Stará Paka (vlak číslo 5427) a Stará Paka – Turnov (vlak číslo 5406).

Do konce léta vystoupí Čechomor ještě v následujících termínech:
27.7. NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU - FESTIVAL NA ZÁMECKÉM NÁDVOŘÍ
27.8. LETIŠTĚ BÍLÁ HLÍNA U SLUŠOVIC - TRNKOBRANÍ
26.8. ZNOJMO - NÁDVOŘÍ ZÁMECKÉHO HRADU (KRUŠOVICE TOUR 2005)

Pokračování turné k jejich dnes již platinové květnové novince "Co sa stalo nové" se uskuteční v rozmezí října a prosince. Více na www.cechomor.cz

Na Benátské noci se kromě Čechomoru, Kryštofa, Anety, Radima Hladíka, Mindway, Boban Markovič Orkestaru nebo Vypsané fixy opět objeví i náš REPORT OLMECA STAN, kde se o dobrou zábavu postarají DJs Mucho, Maceo a další. Nachystány jsou i oblíbené autogramiády, DVD projekce a spousta proklatě dobré tequily.

Na viděnou a slyšenou v Malé Skále!

www.benatskanoc.cz
zavřít