KUTNÁ HORA ZAKONČÍ PRÁZDNINY FESTIVALEM

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

I pravidelný svátek rockové, alternativní a všemožné další hudby, Kutnohorský festival, se bude letos konat pošesté. Sraz je tradičně poslední srpnovou sobotu, tedy 27.8. Na pódiu se vystřídají např. Banánový rybičky, November 2nd, Znouzectnost nebo něžně křehcí Miou-Miou.

KUTNÁ HORA ZAKONČÍ PRÁZDNINY FESTIVALEM KUTNÁ HORA ZAKONČÍ PRÁZDNINY FESTIVALEM

Začátek "Kutnofestu" je naplánován na 15 hodinu a dramaturgie je postavena tak, aby opět dostali příležitost místní a regionální kapely spolu se známějšími jmény.

Regionální scénu reprezentují skupiny Nenie, Bluestones, znovu hrající Liquére! s Alanem Peštou a stále populárnější a v soutěžích stoupající Banánový Rybičky. Pokračovat budou Prohrála v kartách (www.prohrala.cz), na mnoha koncertech spoluhráči Divokého Billa, Vypsané fixy a dalších, čeká vás lahůdkový dezert Miou-Miou (www.miou-miou.cz) s charismatickou zpěvačkou a francouzštinou, November 2nd (www.november2nd.net), kapela která odehrála nespočet koncertů v Čechách a dokonce nedávno i šňůru v USA. Plzeňskou Znouzecnost (www.znc.cz) netřeba představovat, jejich koncerty se v Kutné Hoře vždy setkaly s velkým úspěchem. Závěr patří Kiss revivalu (www.kisspraha.webpark.cz), jejichž vystoupení doprovodí velká pyrotechnická show.

Díky podpoře Středočeského kraje, města Kutná Hora a několika sponzorům je cena vstupenek v předprodeji pouhých 100,-Kč, na místě potom 130,-. Předprodej začíná 15.7., a to v Informačním centru a Lokomotivě shopu v Kutné Hoře, Čáslavském divadle, prodejně Arton v Kolíně a knihkupectví v Přelouči.

Mimo bohatého občerstvení a dobrého pivka za přijatelnou cenu bude k dispozici i stan Dobré Čajovny s několika druhy čaje a vodními dýmkami, prodej CD, knih a dalšího zboží, promo stánek časopisu REPORT a možná i další překvapení. Areál festivalu je cca 5 minut od centra Kutné Hory, v parku pod Vlašským dvorem, parkování je zajištěno přímo u areálu.

Veškeré další informace je možné získat na telefonu 604 436 780 nebo na www.kh.cz/reklama/6festival.

zavřít