Dají se The Stone Roses zase dohromady? To oznámí dnes na tiskovce

Vydáno 17.10.2011 | autor: redakce

Už několik dní hudební média spekulují o reunionu legendárních The Stone Roses. Dohady odstartoval v pátek bývalý bubeník kapely. Spekulacím nahrává také prohlášení blízkého přítele bývalého frontmana Iana Browna, který britskému deníku The Sun ukázal zpěvákovu textovku potvrzující reunion. Kapela na dnes svolala tiskovku v Londýně.

Dají se The Stone Roses zase dohromady? To oznámí dnes na tiskovce Dají se The Stone Roses zase dohromady? To oznámí dnes na tiskovce

stone-rosesZdroj britského deníku The Sun je Dynamo. Ten je blízkým přítelem Iana Browna. Měl prý ukázat textovku, kterou od zpěváka obdržel. V té stálo: "Zas budeme vládnout světu. Opravdu se to děje."

Dynamo
plátku dále sdělil: "Řekl, že to je pravda. Opravdu se to chystá. Ian je ve skvělé formě. Na těch koncertech budu. Bude to opravdu něco."

Kapela v čele s frontmanem Ianem Brownem ukončila svoji činnost v roce 1996. Dnes (18. října) by měla potrvrdit jejich návrat na pódia během tiskové konference. Ta se uskuteční v Londýně, novináře láká na "opravdu důležité prohlášení".

Spekuluje se také o místech, kde se koncerty uskuteční. Velký návrat na pódia má zahrnovat také obrovskou show v Heaton Park v Manchesteru. Koncert by se měl odehrát v létě 2012.

 


Text: kofo 

 

zavřít