Westlife příští rok definitivně končí

Vydáno 20.10.2011 | autor: redakce

Irští Westlife potvrdili, že jejich kariéru čekají poslední měsíce. Konec kapelu po absolvování její plánované koncertní šňůry Greatest Hits arena tour, jejíž poslední termíny mají být v květnu příštího roku. Turné naváže na vydání jejich desky Greatest Hits, která by měla být v prodeji od 21. listopadu.

Westlife příští rok definitivně končí Westlife příští rok definitivně končí

westlife
Podle newyorského deníku The Sun má být chystané album a turné poděkováním a rozloučením s jejich věrnými fanoušky. „V kapele nejsou žádné rozpory, mezi nimi je stále skvělé přátelství. Ale všechny dobré věci jednou končí a kluci teď chtějí jít pro změnu každý svou vlastní cestou," řekl prý deníku jeho zdroj.

Šňůru o devíti koncertech pojedou Westlife následující jaro, začnou ho 14. května v Metro Radio Areně v Newcastlu a skončí 27. května v Glasgow. Vstupenky budou k zakoupení od 21. října.

Dne 21. listopadu pak boyband vydá svou druhou kompilaci nejlepších hitů (která bude zároveň jejich posledním albem) Greatest Hits a předznamená ho singl Lighthouse, který oficiálně vyjde 13. listopadu. Píseň napsal zpěvák a člen bývalých Take That Gary Barlow, producentsky se jí ujal John Shanks.

Westlife vznikli v roce 1998 a za 14 let své existence vydali celkem deset studiových alb, z nichž se v domácím Irsku osm umístilo na první pozici tamní hitparády. Během své kariéry prošli několika změnami sestavy, v současné době vystupují ve složení Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily a Shane Filan.

Westlife Tour

14. listopadu - Newcastle, Metro Radio Arena
15. listopadu - Liverpool, Echo Arena
17. listopadu - Cardiff, Motorpoint Arena
19. listopadu - Sheffield, Motorpoint Arena
20. listopadu - Birmingham, LG Arena
22. listopadu - Nottingham, Capital FM Arena
23. listopadu - Londýn, O2 Arena
26. listopadu - Manchester, Evening News Arena
27. listopadu - Glasgow, SECC



ks



 

zavřít