Bon Jovi si občas ve své restauraci vyhrne rukávy a myje nádobí

Vydáno 23.10.2011 | autor: redakce

V restauraci Jona Bon Joviho Soul Kitchen v městečku Red Bank v americkém státě New Jersey, v níž zákazník platí podle své libosti, se občas na její činnosti podílí i sám majitel. Například tak, že si vyhrne rukávy a myje nádobí. Ale Bon Jovi zároveň přiznal, že vařit neumí ani trochu. Z jeho strany se jedná o další pomoc lidem v nouzi, před časem se například ve Filadelfii zúčastnil otevření dalšího útulku pro mladé bezdomovce.

Bon Jovi si občas ve své restauraci vyhrne rukávy a myje nádobí Bon Jovi si občas ve své restauraci vyhrne rukávy a myje nádobí


jon bon joviPodnik Soul Kitchen má podle zpěváka pomáhat těm, kdo mají hlad, ale nechtějí patřit mezi lidí, kteří se stravují ve vývařovnách polévek.

Na jídelním lístku restaurace nejsou žádné ceny. Konzumenti za jídlo zaplatí to, co si mohou dovolit. Ti, kdo nemají vůbec nic, se mohou najíst výměnou za pomoc v restauraci nebo za obecně prospěšnou práci.

Restauraci dotuje Bon Joviho charitativní nadace Soul Foundation, která například útulku ve Filadelfii přispěla třemi miliony dolary. Bon Jovi byl nedávno jmenován do rady Bílého domu prezidenta Baracka Obamy pro řešení společenských problémů.

ks
zavřít