Richard Müller se stane trojnásobným otcem

Vydáno 23.10.2011 | autor: redakce

Slovenský zpěvák Richard Müller se svou partnerkou Vandou Wolfovou potvrdili, že čekají miminko. Pro Wolfovou se jedná o první těhotenství, Müller se stane otcem už potřetí; z prvního manželství má sedmnáctiletou dceru Emu a o tři roky staršího Filipa.

Richard Müller se stane trojnásobným otcem Richard Müller se stane trojnásobným otcem

richard muller_lukas kimlicka
Oba partneři těhotenství potvrdili médiím až v šestém měsíci těhotenství. Eva Jasanovská ze společnosti ID Media, která zpěváka zastupuje, uvedla: „Stalo se tak proto, že nastávající maminka byla zařazena do série fotografií nejúspěšnějších žen České republiky od Jana Saudka. Na fotografii, která bude publikována 3. listopadu v časopisu Reflex, je její pokročilé těhotenství jasně viditelné."

Richard Müller právě dokončil práci na nové desce Ešte, která bude k sehnání od 11. listopadu. Kromě toho má za sebou vyprodané koncertní turné, v rámci nějž si udělal zastávku i v Praze. Své hity zde zazpíval v divadle Hybernia v doprovodu Dana Bárty.

Vandu Wolfovou zpěvák poprvé potkal před pětadvaceti lety. Byl v té době zpěvákem skupiny Banket a ona začínající novinářkou. Dohromady se však dali až před šesti lety, kde Vanda pracovala a Richard natáčel album.

ks
zavřít