Dara Rolins nahrála album plné emocí. Už je v prodeji

Vydáno 26.10.2011 | autor: redakce

V pátek vyšlo nové CD Dary Rolins a i tak málo dní mu stačilo, aby se stalo třetím nejprodávanějším v minulém týdnu. Album Stereo je pro zpěvačku výjimečné v mnoha směrech. Po delší době totiž otevírá dveře a nechává posluchače vstoupit do svého světa. Do atmosféry umocněné radosti ze setkání s mimořádnými hudebníky a kamarády.

Dara Rolins nahrála album plné emocí. Už je v prodeji Dara Rolins nahrála album plné emocí. Už je v prodeji

dara_rozhovor_pravo2Na albu se přirozeně zrcadlí zejména poslední rok, kdy se v životě zpěvačky toho událo to, co se někomu nepřihodí snad za celý život. V každé písničce se Dara potkává se smutkem i radostí, zkušeností i bezmocí. 


Jakémusi obnažení duše odpovídají i fotografie na bookletu cedéčka. Fotografka Petra Ficová Daru zná léta a dobře - také proto mohou být  její snímky intimnější a důvěrnější než kdykoliv dříve. Bonusem je šance pro padesát zájemců, kteří si desku  pořídí – vyhrají diamantový přívěšek ve tvaru D. Protože těsně před tím, než album opustilo tiskárnu v Loděnici, Dara osobně vložila do náhodně vybraných padesáti CD výherní kupón společnosti Alo Diamonds.

Recenzi aktuálního hudebního počinu Dary Rolins naleznete zde. 

Album Stereo má navíc menšího brášku, jmenuje se Mono a je ke stažení pouze na oficiálních FB stránkách zpěvačky.

Na desce najdete Nebo Peklo Raj, duet s Tomi Popovičem, který byl v létě nejhranější písní slovenských rádií. Po videoklipu k tomuto hitu přichází  klip k písni Fóbia, další ze dvou chystaných videoklipů k CD.

Stereo se můžete pokusit vyhrát i v naší soutěži zde.



dm 

zavřít