Manic Street Preachers prozrazují, jak vznikaly jejich singly

Vydáno 25.10.2011 | autor: redakce

Manic Street Preachers vydají už 31. října kompilaci National Treasures. Album rekapituluje historii kapely od singlu Motown Junk z roku 1991 až k letošnímu singlu This Is The Day. Při té příležitosti připravila na svých stránkách speciální videosekci, kde se dozvíte něco více o tom, jak singly jako So Why So Sad, Ocean Spray nebo Empty Souls vůbec vznikaly.

Manic Street Preachers prozrazují, jak vznikaly jejich singly Manic Street Preachers prozrazují, jak vznikaly jejich singly

manicstreetpreachers300National Treasures počítá historii kapely až od singlu Motown Junk, Manic Street Preachers jej totiž považují za svůj první opravdový hit. Na komplice ani nenajdete nic z alba Journal For Plague Lovers z roku 2009, a to proto, že oficiálně album žádné singly neobsahuje. I tak je nakonec singlů na výběrovce National Treasures třicet osm, vycházejí proto na dvou discích. 

Kapela nyní zveřejnila novou sekci webových stránek. Můžete se tak podívat na na oficiální videoklipy a exkluzivní záběry členů kapely, kteří hovoří o tom, jak některé ze singlů vznikly.

Sekci můžeme dát pracovní název „telka“, vybírat můžete hned z šesti kanálů.


První kanál – oficiální klip This Is The Day

Druhý kanál – jak vznikly singly Faster a Revol

Třetí kanál – jak vznikly singly So Why So Sad, Ocean Spray, The Love Of Richard Nixon a Empty Souls

Čtvrtý kanál – oficiální klip Motorcycle Emptiness

Pátý kanál – oficiální klip If You Tolerate This Your Children Will Be Next

Šestý kanál – oficiální klip Your Love Alone Is Not Enough (feat. Nina Persson)

Kompilace National Treasures vychází 31. října.

 

Text: kofo, foto: archiv
zavřít