Fatboy Slim je minulostí, Cook chystá singl pod novou přezdívkou

Vydáno 26.10.2011 | autor: redakce

Fatboy Slim má starosti, to by jeden nevěřil. Momentálně dumá nad novým pseudonymem pod kterým vydá příští singl. Světoznámý britský producent a DJ byl během svojí kariéry členem projektů Freak Power, Beats International, Pizzaman, nebo Brighton Port Authority. Celkem pod sedmi různými jmény se dostal několikrát do TOP 40 žebříčku singlů. To je rekord.

Fatboy Slim je minulostí, Cook chystá singl pod novou přezdívkou Fatboy Slim je minulostí, Cook chystá singl pod novou přezdívkou

fatboy_slimSvětoznámý DJ a hudební producent Fatboy Slim (vlastním jménem Norman Quentin Cook) už zase uvažuje o změně jména. Během svojí kariéry byl členem hudebních projektů Beats International, Pizzaman, Freak Power nebo Brighton Port Authority. Pod sedmi různými pseudonymy bodoval v hitparádách a je tak držitelem rekordu. Nikdo jiný na něj v tomhle nemá.

V nedávném rozhovoru Fatboy Slim prozradil: "Držím rekord, v TOP 40 jsem měl hity pod sedmi různými jmény. Možná přibyde osmý, ale těžko říct, jestli se do žebříčku dostane."

Fatboy Slim na sebe loni upozornil spoluprací s bývalým členem Talking Heads Davidem Byrnem. Z té vzešlo koncepční album Here Lies Love, které dokumentuje život Imeldy Marcos, bývalé první dámy Filipín. 

Na album přispělo svými vokály několik zpěvaček. Je mezi nimi Florence Welch (ze skupiny Florence And The Machine), Tori Amos, Santigold nebo Cyndi Lauper.

 

Text: kofo
zavřít