100°C MALUJÍ KOLÁŽ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

V polovině září představí 100°C své druhé album. Dostalo název Collage. Více se dozvíte z obsáhlého rozhovoru v REPORTU 9/05 (vychází 1. září).

100°C MALUJÍ KOLÁŽ 100°C MALUJÍ KOLÁŽ

Letní měsíce byly pro mariánsko-lázeňskou skupinu 100°C ve znamení nahrávání jejich druhého alba. Natáčelo se střídavě v Sonu a karlovarském studiu Gunjah. Třináct nových písní zatím reprezentuje pilotní singl Even, který už sám o sobě naznačuje, jakým směrem se kapela ubírá a jak svůj styl vybrousila a nechala uzrát na četných koncertech.

Oproti debutovému albu Evergreen je chystaná novinka bohatší o klávesové nástroje, které dodaly nahrávkám další, v tomto případě pozitivní rozměr. Stále se ovšem jedná o jedinečnou stylovou koláž, což tentokrát kapela vtipně potvrzuje i názvem desky – Collage. V tomto duchu byl pojat i obal alba.



Pro nedočkavce: novinky z alba je možno slyšet už během léta na četných koncertních vystoupeních skupiny například na dnes na Love Planet (Tábor 12.8.) a na festivalech Ponton rock (Příbram 13.8.) nebo Vizovice (27.8.).

www.100c.cz
zavřít