Andělský objev Republic of Two vydá vydá už za pár dní nové album i remixy

Vydáno 27.10.2011 | autor: redakce

Republic of Two přichystali na 3. listopadu hned dvě nová alba. Kromě klasického studiové nahrávky, která dostala název The End of War, vyjde také kompilace plná remixů a remaků nahrávky předchozí. V den vydání obou alb proběhne také křest v pražském Paláci Akropolis. 

Andělský objev Republic of Two vydá vydá už za pár dní nové album i remixy Andělský objev Republic of Two vydá vydá už za pár dní nové album i remixy

atte52f7Třetího listopadu vychází andělskému objevu roku skupině Republic of Two nové studiové album s názvem The End of War. Nové album je ve srovnání s předchozí debutovou deskou zvukově hlubší a intimnější, v některých momentech je aranžérsky bohatší a propracovanější. Album se stále drží seversky melancholické atmosféry. Republic of Two i nadále staví svůj zvuk především na akustických nástrojích a rozdílných barvách vokálů obou hlavních protagonistů.

Většinu skladeb nazpívali Mikoláš Růžička s Jiřím Burianem společně, hlasy se více proplétají. Na nové desce se posluchač kromě kapely (ve složení Štěpán Růžička – basová kytara, Jan Janečka – bicí , Anežka Bzirská – housle) potká i s hornistou Alešem Janouškem a hostující Terezií Kovalovou na cello.

Druhé řadové album Republic of Two se natáčelo v domácích studiích Růžičky a Buriana. O následný mix a master se postaral Ecson Waldes ve studiu Biotech. Jako host na desce zpívá Kateřina Winterová ze skupiny Ecstasy of St.Theresa. Stejně jako debut si desku produkovali BurianRůžičkou sami.

Album bude možné si exkluzivně stáhnout 3. listopadu od 10 hodin rána na portále www.t-music.cz a to za cenu, kterou si fanoušci určí sami.  Křest obou alb proběhne taktéž 3. listopadu, a to v Paláci Akropolis. Můžeme se těšit také na hosty: Luno, Photolab, Jock the Lock a Enemy.

Prvním singlem je skladba Sun, na kterou byl natočen klip až v daleké Austrálii. 

 

Text: TZ, kofo, foto: archiv kapely

zavřít