KONCERT PLNOU PAROU BACK!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Večer před prvním zasedáním Vlády ČR po prázdninách (a více než 14 dní po událostech na CzechTeku), v úterý 16.8. v 18:00, proběhne v klubu Roxy koncert Plnou parou back! Happening na podporu lidských práv podpoří Moimir Papalescu & The Nihilists, Indy & Wich nebo Gaia Mesiah.

KONCERT PLNOU PAROU BACK! KONCERT PLNOU PAROU BACK!

Kromě hudby jsou pro návštěvníky připraveny performance v žonglování v podání seskupení Agripa, v NoD bude probíhat projekce videozáznamů zásahu policie získaných od přímých účastníků festivalu a výstava fotografií zachycující totéž.

Návštěvníci budou samozřejmě moci podepsat petici proti porušování lidských práv za hudebního doprovodu mnoha DJs z freetekové scény.
Koncert Plnou parou back je další z řady protestních akcí občanské iniciativy PolicejniStat.cz, která vznikla v důsledku porušení lidských práv zásahem policie proti účastníkům festivalu CzechTek 2005. Organizátoři koncertu z této iniciativy totiž stále nedostali odpovědi na otázku, kdo nařídil policii překročit během zákroku proti účastníkům festivalu své pravomoci.

Těšíme se na hojnou účast. Rádi bychom zároveň touto cestou poděkovali všem, kteří iniciativě PolicejníStát.cz pomáhají a podporují její aktivity i sebe nevzájem.
www.policejnistat.cz
zavřít