Ex-manažer Judas Priest žaluje zpěváka o 50 milionů dolarů

Vydáno 03.11.2011 | autor: redakce

Dnes už bývalý manažer kapely Judas Priest John Baxter podal žalobu na zpěváka Roba Halforda, od něhož požaduje odškodné 50 milionů dolarů (asi 890 milionů korun). Tvrdí, že se frontman spolu s ostatními členy a s manažerským týmem dopustili podvodu, porušení smlouvy a úmyslného zasahování do smluvních vztahů.

Ex-manažer Judas Priest žaluje zpěváka o 50 milionů dolarů Ex-manažer Judas Priest žaluje zpěváka o 50 milionů dolarů

rob halford
John Baxter dělal manažera Judas Priest téměř 30 let (od roku 1982), do chvíle, kdy byl v srpnu tohoto roku vyhozen. Podle magazínu Rolling Stone se nechal slyšet, že zjistil, že mu zpěvák dluží miliony dolarů za porušení smlouvy, neplacení provizí, mezd a nákladů, které se datují do roku 1992.

Rob Halford Baxtera vyhodil letos v srpnu prostřednictvím svého právníka, který tvrdí, že manažer „nejedná v nejlepším zájmu Halforda". Podle něj Baxter na Halfordových oficiálních stránkách publikoval zlostné komentáře, které působily nepříjemné napětí na zpěvákovy osobní vztahy s ostatními členy Judas Priest.


Baxterovi právníci prý věří, že zpěvák kapely neměl důvod Baxtera propustit a v důsledku toho má podle nich jejich klient nárok na náhradu škody.

Přečtěte si Bubáka o Robu Halfordovi

Sami Judas Priest na svůj web umístili prohlášení, v němž říkají: "V poslední době byla na Robových stránkách vedena nějaká nesmyslná propaganda. Rob momentálně svůj web nemůže kontrolovat a s komentáři rozhodně nesouhlasí. Odmítáme být vtaženi do jakýchkoliv veřejných pomluv."

V současnosti má kapela za sebou turné po Británii a pracuje prý na materiálu pro novou desku.

ks


rob halford_top 

 

zavřít