Beyonce a Jay-Z budou mít holčičku, podřekla se Kelly Rowland

Vydáno 05.11.2011 | autor: redakce

Kelly Rowland odhalila pohlaví očekávaného potomka zpěvačky Beyoncé a rappera Jay-Zho. Sestra nastávající maminky prozradila pohlaví dítěte neúmyslně při rozhovoru s US Weekly na Cosmopolitan Awards v Londýně. „Nemám představu, co jejich miminku koupím, protože Jay-Z má v plánu té maličké pořídit úplně všechno sám. Myslím, že nebude rozmazlená, ale bude o ni velmi dobře postaráno," podřekla se.

Beyonce a Jay-Z budou mít holčičku, podřekla se Kelly Rowland Beyonce a Jay-Z budou mít holčičku, podřekla se Kelly Rowland

beyonce
„Jsem za svou sestru a jejího manžela velmi šťastná," dodala bývalá členka Destiny's Child. „Oni dva momentálně také září štěstím, a tak to má být. Udělali malý uzlíček lásky a já jsem z nich nadšená."

Třicetiletá Beyoncé o svém těhotenství poprvé promluvila teprve nedávno, dítě by měla přivést na svět v únoru příštího roku. Pro ni i pro jejího manžela Jay-Zho půjde o prvního potomka.

„Já a Jay-Z jsme spolu od mých dvaceti, tedy celkem deset let. Cítím, že je nejvyšší čas... A jsem velice šťastná," svěřila se Beyoncé.



ks
zavřít