Arakain a Miloš Dodo Doležal zahrají proti totalitě

Vydáno 12.11.2011 | autor: redakce

Třetí ročník koncertů proti totalitě proběhne 24. listopadu v KC Vltavská. Letošní díl dostal název Předvánoční metalománie. Během večera vystoupí Arakain, Miloš Dodo Doležal, Titanic a Booters. Koncert je pořádán za spoluúčasti Městské části Praha 7.

Arakain a Miloš Dodo Doležal zahrají proti totalitě Arakain a Miloš Dodo Doležal zahrají proti totalitě

plakat_web
Již třetí ročník koncertů proti totalitě proběhne 24. listopadu v KC Vltavská. Po bigbítovém koncertu k 20. výročí sametové revoluce a po loňském punkovém koncertu, proběhne letos metalový koncert s názvem Předvánoční metalománie, na kterém vystoupí kapely Arakain, Miloš Dodo Doležal, Titanic a Booters.

Metalovým večerem bude provázet hudební publicista Petr Korál. V pauzách mezi kapelami budou promítány dobové fotografie a krátké dokumenty o undergroundové kultuře za totality.  

Koncert proti totalitě je pořádán v rámci dlouhodobého projektu Městské části Praha 7 Totalita do 21. století nepatří, který má nejen připomenout události z roku 1989, ale i poukázat na čím dál častější projevy rasové nesnášenlivosti a extremismu.

Principem projektu Totalita do 21. století nepatří je předávat mladé generaci co nejvíce informací o aktuálních celospolečenských problémech, jako jsou extremismus, xenofobie či rasismus.

Vstupné 200 korun na pokladně KC Vltavská a v předprodejních sítích Ticketportal a Ticketstream  250 korun na místě.
 
 
 




Text: TZ, kofo
zavřít