Anna K. si za kmotry novinky Relativní čas vybrala Wanastowi Vjecy

Vydáno 16.11.2011 | autor: PR

Pětileté čekání je u konce, nové album Anny K. vychází pod názvem Relativní čas již za pár dní! S deskou zpěvačce pomohl životní i hudební partner, kytarista Tomáš Vartecký, a křest proběhne 24. listopadu v pražském Lucerna Music Baru.

Anna K. si za kmotry novinky Relativní čas vybrala Wanastowi Vjecy Anna K. si za kmotry novinky Relativní čas vybrala Wanastowi Vjecy

annak-relativni casAlbum je vlastně průřez asi pětiletým obdobím mého života. Některé písně vznikly už před pár lety, některé až v poslední době," vysvětluje Anna K.

Například první singl alba Píseň o slzách, který pro Annu K. napsal Robert Kodym, byl natočen už před rokem. Zpěvačka pokřtí nové CD Relativní čas 24. listopadu v pražském Lucerna Music Baru.

Anna K. fanouškům slíbila, že první kusy nového alba budou v prodeji právě na křtu. Za kmotry si vybrala Wanastowi Vjecy.

Wanastowky jsou mí kamarádi. Známe se už od mých hudebních začátků, kdy jsem nazpívala vokály na desku Lži, sex a prachy. Také mě kdysi vzali s mou kapelou na velké turné jako hosta. Byla to skvělá zkušenost a myslím, že nasměrovala mou další cestu hudebním světem".

Oficiální vydání alba Relativní čas a den, kdy se objeví v obchodech, připadá na pondělí 28. listopadu.



zdroj: TZ, mp
zavřít