Zpěvačce Dannie hostují na CD Vladimír 518, Čistychov a Jiří Korn

Vydáno 19.11.2011 | autor: redakce

Česká hip-hopová veřejnost na její albový debut čekala poměrně dlouho a už teď má o ni zájem i zahraničí. Zpěvačka Dannie disponuje hlasem, který bývá přirovnáván ke zpěvačkám takového formátu, jako jsou Adele, Mariah Carey nebo Jennifer Hudson.

Zpěvačce Dannie hostují na CD Vladimír 518, Čistychov a Jiří Korn Zpěvačce Dannie hostují na CD Vladimír 518, Čistychov a Jiří Korn

dannieAlbum Colors Of Light vyšlo 17. listopadu pod hlavičkou vydavatelství King Arts Production a je příslibem svěžího vánku, který rozproudí statické vody české hudební scény a vyplní prázdné místo na našem hudebním trhu. Autentičnost stylu, perfektní angličtina, silný a zároveň něžný hlas slibuje tisková zpráva zpěvačky. Na albu se podílela celá řada českých i zahraničních umělců. Jmenovitě američtí rappeři Nironic a Antwi, zpěvák Jiří Korn, rapper Vladimír 518 (PSH), slovenští rappeři Čistychov a Delik (Moja Reč), zpěvačka řeckého původu Athina Langoska a zpěvák Andreas (SIXIN). O hudbu se kromě Dannie samotné postarali producenti DJ Wich, Ján Split Ilavský z United Flavour, DTonate, DJ Enemy, Jozef Jojo Engerer a kanadský producent Verse-Atile známý svou spoluprací s Benem Cristovaem, Tinou nebo Rytmusem.

"Považuju Dannie za jednu z nejlepších zpěvaček u nás vůbec, v RnB úplně nejlepší. Vždycky jsem záviděl Slovákům, že mají třeba Tinu nebo Mishu. Už se nemusíme stydět, máme Dannie," říká český producent DJ Wich.

S vydáním desky Colors Of Light Dannie vypouští již druhý singl Strong Woman, ke kterému vznikl další videoklip. CD můžete získat jako první v rámci releasing party, která se bude konat 24. listopadu v Ikonik Coolture Store na Praze 1.



dm

zavřít